välkommen till
vårt nya ställe!

Vi älskar verkligen träning. synnerligen personlig träning och gemenskap. Från och med nu vill vi att det ska genomsyra hela vår verksamhet. Du ska få kvalité och kunskap i varje del.

Nu vill vi att du ska få känna dig ”fancy” och kanske till och med lite bortskämd?

Så mer av allt!
Från och med v.34 behöver du inte ha med dig handduk, schampo eller balsam, det löser vi.

Du kommer alltid få färsk frukt och viktigast av allt riktigt bra kaffe.

Träning hos PT- Studion i Varberg. Välkommen till vårt nya ställe! Vi älskar verkligen träning, synnerligen personlig träning och gemenskap.

GYMMET

Alla våra medlemmar har tillgång till vårt fullutrustade gym som
vi ständigt strävar efter att uppdatera och förbättra!
För våra medlemmar är gymmet öppet 05-23 varje dag.

PRISER

Månadskort autogiro gym
*12 mån bindningstid – 399kr/mån

Månadskort autogiro gym
* ingen bindningstid – 499kr/ mån

Månadskort autogiro gym & gruppträning
* 12mån bindningstid – 599kr/mån

Månadskort autogiro gym & gruppträning
* ingen bindningstid – 699kr/mån

Studentkort autogiro gym *utan bindningstid – 359kr/mån

Studentkort autogiro gym & gruppträning
*utan bindningstid – 499kr/mån

Årskort gym – 4788kr/år

Årskort gym & gruppträning– 7188kr/år

10 kort – 1300kr

En gångsträning -200kr

 

*12 månader bindningstid på alla Autogiro

GRUPPTRÄNING 

Vi har funderat och jobbat stenhårt för att ge gruppträningen en riktig nytändning! Så från vecka 34 kör vi igång ett helt nytt koncept för all vår gruppträning Det börjar med mindre grupper en ny miljö för att coacherna ska kunna ge dig bättre feedback. Konceptet bygger en effektivare tränings-programmering för att göra passen mer utmanande och roligare varje gång!

PASSBESKRIVNINGAR

Studio 1

Vill man ha ett effektivt pass är detta för dig, här kombinerar vi styrka och flås i cirkelformat. Vi varierar oss mellan att jobba under en bestämd tid eller ett bestämt repsantal. Sjukt jäkla jobbigt och galet skoj!

Studio 2

Detta passet är för dig som vill kunna lägga fokus på dom olika delarna. I den första delen arbetar vi med rena styrkeövningar. I den andra delen maxar vi flåset, här kommer du ofta få kriga i form av en så kallad amrap.

STUDIO TEAM

Vem älskar inte att ta sig igenom en riktigt go utmaning tillsammans med en vän? Inget pass är det andra likt, här får du en maxad boost och vi gör det tillsammans. I GO, YOU GO!

PERSONLIG TRÄNING

På PT-Studion älskar vi personlig träning och har ett riktigt vasst PT-TEAM. Hos oss är en konsultation alltid kostnadsfri och du behöver inte vara medlem på gymmet för att träna med en personlig tränare från Pt-studion.
Träningsutbud

HUR FUNKAR DET?

Vi börjar med en kostnadsfri konsultation där vi ses över en kopp kaffe, pratar om din målsättning och förutsättningar. Därefter gör vi upp en plan om vilken personlig tränare som passar bäst för ditt mål, hur ofta och hur länge ni ska ses.

Pris från 649 kr

PT-SMALL GROUP

Kanske vår populäraste träningsform? Gemenskapen och glädjen av att träna i grupp kryddat med ett tydligt fokusområde och en kompetent personlig tränare. Kort och gott det bästa med gruppträning kombinerat med det bästa med personlig träning. Vi har alltid igång en rad olika small groups, hör av dig till oss så ser vi vilken grupp som passar dig bäst.

Pris från 2000 kr

Träning

kostrådgivning

PT-STUDIONS varumärke har alltid grundat sig i att sätta just dig som kund i fokus. Oavsett om det kommer till träning eller kost så vill vi skapa ett optimalt upplägg utifrån ditt liv och vardag. Sedan länge vet vi att kosten spelar en avgörande roll för ditt resultat. Därför har vi nu storsatsat för att göra vår kostrådgivning ännu bättre.

VIll du bli medlem?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

PT INTRESSEANMÄLAN

PT- SMALL GROUP Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för vår small group