Vanliga frågor om dansverksamheten!

 

Vad har ni för kurser?

På hemsidan finns klassbeskrivningar över samtliga kurser vi har, för vilka åldrar samt vilka dagar och tider.

Har ni danskurser för vuxna?

Ja. Se schema och klassbeskrivning.

Vad kostar en kurs, och hur många träningstillfällen är det?

Samtliga kurser kostar 850kr. Vi tränar 12 gånger under en termin.

Har ni någon syskonrabatt eller rabatt om en deltagare vill gå i flera kurser?

Nej.

När kan mitt barn börja dansa hos er?

För att gå i våra kurser ska barnet ha fyllt 4 år.

Jag vill gå i samma grupp som min kompis som är ett år äldre. Kan jag det?

Vi håller hårt på att alla deltagare går i de kurser som är anpassade efter deras ålder. Detta är för att vi instruktörer ska kunna skapa en bra nivå för alla deltagare.

Vad har man på sig när man dansar?

Mjuka kläder som du kan röra dig i, t.ex. mjukisbyxor, tights och linne eller t-shirt. Skor är att rekommendera på alla klasser förutom på klassen Contemporary där vi är barfota.

Får föräldrar och kompisar vara i salen under dansklassen?

Nej. Vi har lång erfarenhet av att barnen deltar mer i det vi gör om föräldrar väntar utanför salen under dansklassen. Detsamma gäller för kompisar samt pojk- och flickvänner.

Vad ska mitt barn ha på sig på dansuppvisningen?

Alla grupper brukar ha speciella kläder på sig på dansuppvisningen. Denna information skickas ut i början av terminen (någon gång under de första två veckorna). Har du frågor kring detta kontakta instruktören för respektive grupp.

Hur hittar jag kontaktuppgifter till instruktörerna för mitt barns dansgrupp?

Kontaktuppgifter till instruktörerna för respektive grupper skickas ut via e-post i början av terminen.

Jag har inte mottagit någon information via e-post. Vad gör jag?

Vi skickar ut information via e-post under terminens gång. Vi skickar till den e-post adress som angavs när du bokade kursen. Ibland hamnar det i skräppost, så ta en extra kik där!

Har du av någon anledning inte lämnat e-post/ inte hittar det i skräpposten eller anmält dig senare än kursstart, skicka ett mail till dans@atletica.se så hjälper vi dig.

Vart kan jag hitta information om kurserna?

Vi lägger löpande ut information på sociala medier och vår hemsida.

Följ oss på:

Facebook: Atletica Danskurser

Instagram: atletica_danskurser

Kursen är fullbokad. Finns det någon reservlista?

Det finns möjlighet att bli satt på reservlista. Om det blir platser lediga kontaktas deltagare på listan i turordning senast fyra veckor in på terminen. För att bli satt på reservlista skicka ett mail till dans@atletica.se med deltagrens namn och vilken grupp det gäller.

Kan man prova en gång ”gratis”?

Om det finns plats i den klassen som deltagaren önskar prova kan han/hon ”prova” en gång kostnadsfritt. Om deltagaren vill börja efter detta, betalas hela kursavgiften. Observera att detta endast är möjligt de fyra första veckorna. Efter fyra veckor är det svårt att ta igen förlorad tid och koreografi.

Annars har vi specifika ”Prova på dagar”, håll utkik på sociala medier efter nästa tillfälle.

Hur gör jag om jag vill avboka/sluta i en kurs?

Om du som deltagare vill sluta i sin kurs så vill vi ha möjlighet att ringa in eventuella reserver. Därför ska avbokning ske innan första eller andra veckan på terminen. Vi betalar i detta fall tillbaka hela beloppet. I annat fall betalas inte något av kursavgiften tillbaka. För att avboka din plats skicka mail med namn och kursen det gäller till dans@atletica.se.

OBSERVERA att om en deltagare inte kommer de två första träningstillfällena utan att ha meddelat ev. sjukdom, resa eller liknande, riskerar denne att förlora sin plats till någon som står på reservlistan. Vänligen meddela respektive instruktör vid sjukdom!

Mitt barn vill byta kurs. Hur går det till?

Byte av danskurs kan göras om det finns platser kvar i den kurs deltagaren vill byta till. Observera att efter fyra veckor brukar det vara svårt att ta igen förlorad tid och koreografi. Vi rekommenderar därför att anmäla ett byte så tidigt som möjligt. Detta görs endas genom att sicka ett mail till dans@atletica.se.

Hur sjukanmäler jag mig?

Är du sjuk, bortrest eller annat som gör att du missar ett danstillfälle så är vi tacksamma om vi får reda på det. Skicka ett sms till gruppens instruktör! Vet du att du ska vara bortrest under terminens gång får du gärna meddela instruktören vid första träningstillfället. OBSERVERA att alla dessa ärenden sköts av respektive grupps instruktör.

OBSERVERA även att om en deltagare inte kommer de två första träningstillfällena utan att ha meddelat ev. sjukdom, resa eller liknande, riskerar denne att förlora sin plats till någon som står på reservlistan. Vänligen meddela respektive instruktör!

Övriga frågor och funderingar?

Skicka sin fråga till dans@atletica.se.