KOSTRÅDGIVNING

kostrådgivning PÅ RIKTIGT

Kostrådgivning

HUR FUNKAR DET?

Vi vet att det finns några nycklar för en lyckad kostrådgivning. Den första nyckel är kunskap. Därför har vår kostrådgivare en ordentlig högskoleutbildning i nutrition. Med gedigen kunskap inom nutrition kan det hjälpa dig med vad och hur mycket du ska äta för att nå dina mål. Du kan läsa mer om våra kostrådgivare här. Andra nyckeln för framgång bygger på uppföljning och stöttning.

All vår kostrådgivning bygger på kontinuerlig personlig kontakt.

Vår personliga kostrådgivning

10 veckor – 2750kr

Tillsammans med vår kostexpert Alexandra, skräddarsyr ni en plan för just dig. Planen utgår alltid ifrån dina mål och förutsättningar. Utöver rådgivning, matsedlar och recept efter dina matpreferenser ingår personlig uppföljning varje vecka.

Fokus på vår kostrådgivning ligger i att förmedla en långsiktig, varierad och effektiv kostplan för dig oavsett om du vill hitta toppformen, gå upp eller ned i vikt eller kanske bara bli lite piggare? All vår kostrådgivning sker online.

Kostrådgivning.

MÄT DINA FRAMSTEG MED INBODY

1 test – 400kr
2 test – 600kr

På plats på PT-Studion har vi impedansvågarnas Rolls-Royce. Med en bra impedansvåg kan man på ett pricksäkert sätt mäta vätska, fett, muskler och mycket mer. Ett perfekt sätt se och följa vad som händer med din kropp. Testet tar ca 20 minuter och självklart ingår då hjälp av utbildad PT att tolka ditt resultat.

Tillsammans med vår kostexpert Alexandra, skräddarsyr ni en plan för just dig. 

Fokus på våra kostråd ligger i att förmedla en långsiktig, varierad och effektiv kostplan för dig oavsett om du vill hitta toppformen, gå upp eller ned i vikt eller kanske bara bli lite piggare? All våra kostråd sker online.

KOSTRÅDGIVNING Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse