PERSONLIG TRÄNING FÖR

PRIVATPERSONER

RING OSS! BOKA TID

Hur funkar det?

Vi börjar alltid med en kostnadsfri konsultation där vi ses över en kopp kaffe. På konsultationen gör vi en nuläget analys och pratar om din målsättning och hur vi kan hjälpa dig nå den. Därefter gör ni upp en plan om vilket personlig tränare / kostrådgivare som passar bäst för ditt mål, hur ofta och hur länge ni ska ses.

Vad kostar det?

Vi har slutat med alla typer av med luriga klippkort och merköpskampanjer. Vårt fokus ligger istället på att du ska nå dina målsättning. Du betalar bara för tiden med din personliga tränare och ingenting annat. Därför skräddarsyr vi alltid upplägget efter just ditt behov!

 

Alltid 649 kr per träff

PERSONLIG TRÄNING PÅ RIKTIGT!

Vi tycker att personlig träning ska vara just personlig. Därför utgår vi alltid ifrån dig och skräddarsyr ditt upplägg efter dina önskemål och behov!

KOSTRÅDGIVNING

Kosten är A-O när det kommer till både välmående och prestation. Det finns inte en modell som passar alla därför utgår vi alltid från din vardag och syn på mat!

PERSONLIGT TRÄNINGSPROGRAM!

Du får alltid hjälp med att utveckla ett hemträningsprogram så du kan träna med kvalité även på egenhand. När vi tar fram ditt träningsprogram utgår vi alltid från dina mål och förutsättningar!

VI ÄR FLEXIBLA!

Vi kan alltid utgå ifrån vår studio, men vill du hellre träna ute, på jobbet eller kanske på hemmaplan? Då ordnar vi det!