PERSONLIG TRÄNING FÖR

PRIVATPERSONER

RING OSS! BOKA TID

PRIVATPERSONER

PT SINGEL

Den vanligaste formen av personlig träning. Vi börjar med att ta ett snack om vad du vill göra och uppnå med din träning och hur vi kan hjälpa dig med det.

Utöver träningstimmarna på plats med mig innefattas även träningsschema, kostrådgivning och personlig coachning.

PT DUO

Populär form av personlig träning, som fungerar precis som pt-singel med individuellt träningsschema, kostrådgivning och personlig coaching.

Skillnaden är att du tränar tillsammans med din träningskompis eller partner. Fortfarande effektivt och personligt men lite billigare.

PT TRIO

Kanske roligaste formen av personlig träning, som fungerar precis som pt-singel med individuellt träningsschema, kostrådgivning och personlig coaching.

Skillnaden är att du tränar tillsammans med två träningskompisar, perfekt för kompisgänget. Fortfarande personligt men lite billigare.

UPPLEV SKILLNADEN

PERSONLIG TRÄNING PÅ RIKTIGT!

Vi tycker att personlig träning ska vara just personlig. Därför utgår vi alltid ifrån dig och skräddarsyr ditt upplägg efter dina önskemål och behov!

KOSTRÅDGIVNING

Kosten är A-O när det kommer till både välmående och prestation. Det finns inte en modell som passar alla därför utgår vi alltid från din vardag och syn på mat!

PERSONLIGT TRÄNINGSPROGRAM!

Du får alltid hjälp med att utveckla ett hemträningsprogram så du kan träna med kvalité även på egenhand. När vi tar fram ditt träningsprogram utgår vi alltid från dina mål och förutsättningar!

VI ÄR FLEXIBLA!

Vi kan alltid utgå ifrån vår studio, men vill du hellre träna ute, på jobbet eller kanske på hemmaplan? Då ordnar vi det!