PERSONLIG TRÄNING PÅ RIKTIGT!

PT-STUDION VARBERG

HISTORIEN OM PT-STUDION

PT- Studion Varberg
Jonathan Tygesen

Vi på PT studion i Varberg jobbar bara med personlig träning och ingenting annat, det innebär att vi skräddarsyr din träning efter dina önskemål och ambitioner. Så vill du träna ute så tränar vi ute, vill du träna på ditt hemmagym så gör vi det, för hos oss är det du som är i fokus. Behåll gymkortet på ditt favorit gym, men låt oss hjälpa dig utveckla din träning.

För att få fart på träning är det viktigt att veta vad just du vill, därför utgår vi alltid utifrån din målsättning. Vi vet att det är en utmaning att att få tid till träningen i en redan hektisk vardag därför har vi inga fasta öppettider, utan vi har öppet när du vill träna. Du bokar själv in träningstider som passar dig via vår digitala bokningskalender.

Välkommen in till oss så berättar vi mer över en kaffe.

VÅRT TEAM

Jonathan Tygesen

När jag grundade PT-STUDION hade jag länge haft en vision att göra personliga träning än mer anpassad till dina önskemål och ambitioner, kort sagt bättre. I skrivande stund har jag hjälpt mer än hundra människor att få ut mer av sin träning. Så oavsett om ditt mål är att komma igång med träningen, gå ner några kilo inför semestern, göra en omfattande livsstilsförändring eller att ta nästa steg inom din idrott så kan jag hjälpa dig!

När jag inte är i studion så spelar jag handboll i allsvenskan och förkovrar mig inom kost/träning på Göteborgs universitet.

Hör av er för en kostnadsfri konsultation.

Tel: 0709-605839

Mail: jonathan@ptstudionvarberg.se

Utbildning och erfarenhet:

Idrottsprogrammet  2007-2010

Lic. Eleiko Personal Trainer 2014

Kostvetenskap GU (pågående)

Semi professionell handbollspelare sedan 2011

Personlig tränare och instruktör på Actic  2013-2015

Grundade företaget Tygesens friskvård 2015

Öppnade Pt-studion Varberg 2016

Emelie Andersson

Som småbarnsmamma har jag fått lära mig allt om att ”inte ha tid” och känslan att börja om ifrån noll. Mitt jobb är att hitta bästa vägen till Ditt mål för just Dig.

Jag tror på ett samspel mellan kost och fysisk aktivitet, det krävs en balans däremellan för att nå resultat. Att träna och äta sunt kommer öka din livskvalité på alla plan. Det är en investering, inte bara i dig själv utan även dina nära och kära

Hör av er för en kostnadsfri konsultation.

Tel: 0703-910416

Mail: emelie@ptstudionvarberg.se

Utbildning och erfarenhet:

Gyminstruktör & gruppträningsinstruktör, Actic 2013-2016

Lic. Personal trainer, Eleiko Sport center 2015

Strength Coach Level 1, Eleiko Sport center 2015

Kettlebell instruktör, Eleiko Sport center 2015

Personlig tränare & Kostrådgivare, Actic 2015-2016

Träningsplanering, Periodisering & Formtoppning, The Academy 2016