PERSONLIG TRÄNING PÅ RIKTIGT!

PT-STUDION VARBERG

VÅRT TEAM

Ellinor Olson

 

Jag brinner för att få en aha-upplevelse när jag tränar. Detta är något som jag även önskar förmedla i mitt arbete. Jag tror att vi alltid kan bli lite bättre, vilja utvecklas och genom att sträva efter detta tror jag att man kan uppleva glädjen i träningen. Jag besitter runt 15 års erfarenhet av gruppträning av olika former. Jag har under 2 års tid arbetar med att utforma rehabplaner för elitidrottare och motionärer. Jag håller på att utbilda mig inom Mammamage då jag upplever att detta är ett viktigt och bortprioriterat träningsområde.

Hör av er för en kostnadsfri konsultation.

Tel: 0702-08 48 46

Mail: ellinor@ptstudionvarberg.se

Utbildning och erfarenhet:

Mammamage utb. Pågående

Fysioterapeutprogrammet, Luleå Tekniska Universitet 2013-2015

Certifierad massör via svenska Branschrådet 2008-2009

Lic. Styrketräningsintruktör, The Academy 2008

Lic. Personlig tränare, The Academy 2008

Balettakademin 1999-2002

Jennifer Hasselblom

 

Träning har alltid varit en otroligt viktig del i mitt liv och därför bestämde jag mig i slutet av 2018 för att utbilda mig till personlig tränare genom Eleiko för att lära mig ännu mer om träning och hälsa. Hälsa för mig är när man hittar sin egen väg till välmående och balans i livet mellan allt ifrån träning och mat till relationer och arbete. För mig ska personlig träning vara just personlig och utformad för att du ska bli den bästa versionen av dig själv både på det fysiska och det mentala planet. Personlig träning är en investering i dig själv och du får hjälp att hitta en hälsosam balans och självsäkerhet i det du gör.

Hör av er för en kostnadsfri konsultation.

Tel: 070-2835290

Mail: jennifer@ptstudionvarberg.se

Utbildning och erfarenhet:

Gyminstruktör, Actic 2018 Lic.

Personal trainer, Eleiko Education 2018

Olivia Johansson

 

Jag ser kroppen som en helhet och strävar efter att hitta balans! Det finns många faktorer som påverkar oss, därför pratar jag ofta om den viktiga helheten och sambandet mellan kost, motion, sömn och stress. Som småbarnsmamma har jag insett vikten av att jobba med styrka inifrån och skapa träning som stärker kroppen samtidigt som den förbättrar ditt välmående och ger en ökad livskvalité. Med mig kan du träna både i gymmet, löpspåret eller i varbergs vackra utomhusmiljöer. För mig är det viktigt att möta dig där du är och hjälpa dig vidare mot dina mål oavsett vad dem innebär. Är du redo för en hållbar livsstilsförändring?

Hör av er för en kostnadsfri konsultation.

Tel: 0708-74 13 28

Mail: olivia@ptstudionvarberg.se

Utbildning och erfarenhet:

Spa&fitness programmet 2007-2010

Cert. Kost & Träningskonsult 2013

Löpcoach 2015

Moveoo instruktör 2017

Personlig tränare Atletica fr 2013

Startar spira konstcenter 2015

Amilia Gustafsson

 

Träning ska vara rolig, utmanande och ge dig energi! Jag har jobbat med träning och hälsa i över tio år. Har alltid fascinerats av hur fantastisk kroppen är, och hur du med fysisk aktivitet och sunda kostvanor verkligen kan öka ditt välbefinnande både kortsiktigt och långsiktigt. För mig är det viktigt att få dig som kund att känna dig trygg och bekväm. Oavsett om du aldrig har tränat, eller är vältränad, hjälper jag dig att utvecklas och nå dina mål. Jag vill känna mig pigg, stark, rörlig och smidig – Hur vill du känna dig?

Hör av er för en kostnadsfri konsultation.

Tel: 0707-27 54 88

Mail: amilia@ptstudionvarberg.se

Utbildning och erfarenhet:

Utbildning och erfarenhet:

PT-utbildning (The Acedemy) pågående.

Diplomerad Ayurvedisk hälsorådgivare, 2016.

Moveoo 2018, 2017.

TRX, 2013.

Functional moves, (The Academy) 2010

Lic. gruppträningsinstruktör (The Academy) 2007

Cert. Massageterapeut (Svenska Branschrådet) 2007

Hälsopedagogik, näringslära (Drottning Blankas gymnasieskola) 2004-2007.

Jonathan Tygesen

 

När jag grundade PT-STUDION hade jag länge haft en vision att göra personliga träning än mer anpassad till dina önskemål och ambitioner, kort sagt bättre. I skrivande stund har jag hjälpt flera hundra människor att få ut mer av sin träning. Så oavsett om ditt mål är att komma igång med träningen, gå ner några kilo inför semestern, göra en omfattande livsstilsförändring eller att ta nästa steg inom din idrott så kan jag hjälpa dig!

När jag inte är i studion så driver jag Atletica träningscenter och förkovrar mig inom kost/träning på Göteborgs universitet.

Hör av er för en kostnadsfri konsultation.

Tel: 0709-605839

Mail: jonathan@ptstudionvarberg.se

Utbildning och erfarenhet:

Idrottsprogrammet  2007-2010

Lic. Eleiko Personal Trainer 2014

Kostvetenskap GU (pågående)

Semi professionell handbollspelare  2011-2018

Personlig tränare och instruktör på Actic  2013-2015

Grundade företaget Tygesens friskvård 2015

Öppnade Pt-studion Varberg 2018

Driver Atletica Träningscenter sedan 2018

Emelie Andersson

 

Som småbarnsmamma har jag fått lära mig allt om att ”inte ha tid” och känslan att börja om ifrån noll. Mitt jobb är att hitta bästa vägen till Ditt mål för just Dig.

Jag tror på ett samspel mellan kost och fysisk aktivitet, det krävs en balans däremellan för att nå resultat. Att träna och äta sunt kommer öka din livskvalité på alla plan. Det är en investering, inte bara i dig själv utan även dina nära och kära

Hör av er för en kostnadsfri konsultation.

Tel: 0703-910416

Mail: emelie@ptstudionvarberg.se

Utbildning och erfarenhet:

Gyminstruktör & gruppträningsinstruktör, Actic 2013-2016

Lic. Personal trainer, Eleiko Sport center 2015

Strength Coach Level 1, Eleiko Sport center 2015

Kettlebell instruktör, Eleiko Sport center 2015

Personlig tränare & Kostrådgivare, Actic 2015-2016

Träningsplanering, Periodisering & Formtoppning, The Academy 2016

HISTORIEN OM PT-STUDION

Vi på PT studion i Varberg jobbar bara med personlig träning och ingenting annat, det innebär att vi skräddarsyr din träning efter dina önskemål och ambitioner. Så vill du träna ute så tränar vi ute, vill du träna på ditt hemmagym så gör vi det, för hos oss är det du som är i fokus. Behåll gymkortet på ditt favorit gym, men låt oss hjälpa dig utveckla din träning.

För att få fart på träning är det viktigt att veta vad just du vill, därför utgår vi alltid utifrån din målsättning. Vi vet att det är en utmaning att att få tid till träningen i en redan hektisk vardag därför har vi inga fasta öppettider, utan vi har öppet när du vill träna. Du bokar själv in träningstider som passar dig via vår digitala bokningskalender.

Välkommen in till oss så berättar vi mer över en kaffe.